Show your support Create awareness

Show your support Create awareness

Over ons

Wij zijn Machiel en Kim, en twee jaar geleden zijn we begonnen met het maken van armbanden. Het is als hobby geboren en na vele uren ’s avonds samen brainstormen en werken aan de keukentafel, zijn we uiteindelijk bij Dutch Wrist Art gekomen.

We willen graag een verschil kunnen maken en zetten ons daarom in voor het goede doel. Met onze unieke armbanden collectie ondersteunen wij meerdere goede doelen. 10% van de verkoop van deze armbanden wordt gedoneerd aan het goede doel. Elk goede doel heeft zijn eigen armbanden collectie voorzien van het logo in de eigen bijbehorende kleur. Onze slogan is ‘Show your support Create awareness’, toon je support, creëer bewustzijn. Je kan door middel van je armband laten zien dat jij een goed doel een warm hart toedraagt en daarmee creeer je ook bewustzijn. 

De armbanden worden allemaal met de hand gemaakt en beschikken over gelimiteerde en unieke designs. Qua materiaal werken wij met hoogwaardig nikkelvrij roestvrij staal en leer. Van elke armband zijn een beperkt aantal beschikbaar, hierdoor blijft de armband uniek. Aangezien de armbanden met de hand gemaakt worden, kan het zijn dat wanneer deze niet op voorraad is, er een wat langere levertijd op zit. Mocht je hier vragen over hebben stuur ons dan een berichtje.

Wij geloven in wat we doen en door onze passie hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan de organisaties die het zo hard nodig hebben. Help jij ons mee het verschil te maken?!

Wij zijn gevestigd in Enschede, maar hebben geen fysieke winkel. Wij zijn gedurende het jaar aanwezig bij diverse evenementen. Natuurlijk staat bij ons wel altijd de koffie klaar, maar we vinden het wel prettig als je eerst even een afspraak maakt 🙂

 

 

Bij de volgende evenementen zijn wij aanwezig

23 november - Adventsmarkt Gronau