Levering


Zendingen en retourzendingen


Betalen & Verzenden

Je hebt bij ons de mogelijkheid om via  iDeal te betalen. Aangezien het hier gaat om handgemaakte producten kan de gemiddelde levertijd ongeveer twee weken zijn, natuurlijk proberen we de producten zo snel mogelijk te leveren.

PostNL
De armbanden worden verzonden via PostNL met track en trace code. De klant is verantwoordelijk voor het correct ingeven van zijn/haar adres. Dutch Wrist Art kan niet aansprakelijk worden gesteld voor aflevering op een foutief adres wanneer dit door de klant verkeerd is ingevuld.

Afhalen
Je bent natuurlijk ook meer dan welkom om je bestelling bij ons op te komen halen. Wanneer de order geplaatst is, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. 

Retourneren
Wij doen er alles aan om kwaliteitsartikelen te leveren. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Een artikel kan onder een aantal voorwaarden geretourneerd worden. De volgende zaken zijn van belang:

Artikelen:
1. Het te retourneren artikel moet in de originele verpakking worden geretourneerd;
2. Retourgestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien:
a. Ze gedragen en/of gewassen zijn;
b. Ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen;
3. Speciaal op maat gemaakte sieraden worden niet teruggenomen.

Condities retourneren:
1. Retour te zenden items dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te worden gemeld;
2. Het te retourneren item dient binnen 14 dagen na aanmelding van de retour door ons ontvangen zijn;

Frankeren retourzending: De kosten voor het retour zenden naar Dutch Wrist Art komen voor je eigen rekening. Je dient retouren voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

Verwerking en terugbetaling van je retourzending: De retourzending wordt na aanmelding èn na ontvangst van de zending, per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retour ontvangen artikelen wordt door ons teruggestort naar je bankrekening. Dit gebeurt binnen vijf werkdagen na ontvangst van de retour.

In verband met het corona virus zijn er op dit moment geen evenementen gepland.