FAQ

Hieronder vind je een aantal vaak gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Hoe weet ik wat mijn armband maat is?
Het bepalen van je polsmaat kan eenvoudig met een touwtje of een meetlint. Wikkel een meetlint om je pols (op het polsbot), niet te strak maar wel rondom aansluitend. Lees vervolgens de maat af van het meetlint. Bij gebrek aan een meetlint, wikkel je een touwtje op dezelfde wijze om je pols. Zet een streep op het touwtje waar het touwtje je pols volledig heeft omhuld. Leg het touwtje vervolgens langs een meetlat en lees de maat af.

Jouw polsmaat is niet hetzelfde als een armbandmaat; voor jouw armbandmaat tel je een aantal centimeters bij jouw polsmaat op.

Gebruik hiervoor onderstaande gegevens:
Strakke armband – Polsmaat + 1 cm (dit adviseren we voor de RVS armbanden, deze moet ongeveer op dezelfde manier zitten als dat je een horloge zou dragen.)
Medium losse armband – Polsmaat + 2 cm

Twijfel je over de juiste armbandmaat, meet dan je polsmaat op en geef deze aan ons door. Vergeet dan niet in het opmerkingenveld te vermelden dat het hier om de polsmaat gaat! 

 Waar zijn de armbanden van gemaakt?
Qua materiaal werken wij met hoogwaardig nikkelvrij roestvrij staal en leer.

Waarom kan er soms een wat langere levertijd zijn?
Al onze armbanden worden met de hand gemaakt en speciaal op maat gemaakt. Daardoor zit er soms een wat langere levertijd op. Vooral de RVS armbanden zijn best arbeidsintensief en hebben wat meer tijd nodig. Wij proberen zo veel mogelijk op voorraad te hebben, maar dat lukt niet altijd. Mocht je hier vragen over hebben stuur ons dan een berichtje. 

 

In verband met het corona virus zijn er op dit moment geen evenementen gepland.